Attero https://www.attero-tim.hr Tvrtka za elektroničke uređaje i opremu Tue, 13 Jul 2021 11:16:25 +0000 hr hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.8 https://www.attero-tim.hr/uploads/2019/12/Favicon-Attero_17.png Attero https://www.attero-tim.hr 32 32 Bodove skupi i poklon pokupi! https://www.attero-tim.hr/2021/06/01/bodove-skupi-i-poklon-pokupi/ https://www.attero-tim.hr/2021/06/01/bodove-skupi-i-poklon-pokupi/#respond Tue, 01 Jun 2021 11:08:00 +0000 https://attero-tim.hr/?p=28937 U tijeku je promotivna kampanja namijenjena kupcima Schneider Electric proizvoda pod nazivom Bodove skupi i poklon pokupi!. Kupovinom artikala iz asortimana Schneider Electric skupljate bodove i osvajate vrijedne nagrade! Promotivna akcija traje do 31. 10. 2021.

Objava Bodove skupi i poklon pokupi! pojavila se prvi puta na Attero.

]]>

U tijeku je promotivna kampanja namijenjena kupcima Schneider Electric proizvoda pod nazivom Bodove skupi i poklon pokupi!. Kupovinom artikala iz asortimana Schneider Electric skupljate bodove i osvajate vrijedne nagrade! Promotivna akcija traje do 31. 10. 2021.


Objava Bodove skupi i poklon pokupi! pojavila se prvi puta na Attero.

]]>
https://www.attero-tim.hr/2021/06/01/bodove-skupi-i-poklon-pokupi/feed/ 0
TOOL FOX: Pravi alat za svaku priliku https://www.attero-tim.hr/2021/05/26/tool-fox-pravi-alat-za-svaku-priliku/ https://www.attero-tim.hr/2021/05/26/tool-fox-pravi-alat-za-svaku-priliku/#respond Wed, 26 May 2021 10:37:46 +0000 https://attero-tim.hr/?p=28927 Profesionalni alat preduvjet je kvalitetnog rada i dobrih poslovnih rezultata. Phoenix Contact alati iznimne su kvalitete, preciznosti, trajnosti i učinkovitosti. TOOL fox linija alata nudi kompletnu paletu ručnih alata i automatskih uređaja za industrijsku upotrebu.Unutar TOOL fox ponude ručnih alata nalaze se proizvodi za rezanje, skidanje izolacije, prešanje, montiranje i ispitivanje. Izbor iz TOOL fox cjenika 2021.

Read More "TOOL FOX: Pravi alat za svaku priliku"

Objava TOOL FOX: Pravi alat za svaku priliku pojavila se prvi puta na Attero.

]]>

Profesionalni alat preduvjet je kvalitetnog rada i dobrih poslovnih rezultata. Phoenix Contact alati iznimne su kvalitete, preciznosti, trajnosti i učinkovitosti. TOOL fox linija alata nudi kompletnu paletu ručnih alata i automatskih uređaja za industrijsku upotrebu.
Unutar TOOL fox ponude ručnih alata nalaze se proizvodi za rezanje, skidanje izolacije, prešanje, montiranje i ispitivanje.

Izbor iz TOOL fox cjenika 2021.

Phoenix Contact je za Vas pripremio kratak izbor iz TOOL fox cjenika u kojem ćete pronaći najčešće korištene alate kao i najbolje predstavnike pojedinih kategorija.

Pdf izbor iz cjenika prikazuje kataloške cijene za 2021. godinu kojeg možete preuzeti ovdje:

Objava TOOL FOX: Pravi alat za svaku priliku pojavila se prvi puta na Attero.

]]>
https://www.attero-tim.hr/2021/05/26/tool-fox-pravi-alat-za-svaku-priliku/feed/ 0
Modularni hibridni motorski pokretači https://www.attero-tim.hr/2020/01/03/modularni-hibridni-motorski-pokretaci/ https://www.attero-tim.hr/2020/01/03/modularni-hibridni-motorski-pokretaci/#respond Fri, 03 Jan 2020 12:00:44 +0000 https://atero.catequil.studio/?p=2719 Sa Contactron pro, Phoenix Contact nudi novu verziju Contactron hibridnih pokretača motora. Novi uređaji imaju dodatnu jednostavnu sigurnosnu integraciju i modularne mogućnosti proširenja. Sigurnosni relej jamči sigurno zaustavljanje priključenih motora nakon hitnog zaustavljanja do razine PLe. Pomoću DIN-spojnice možete izvesti grupno zaustavljanje svih hibridnih pokretača u liniji, bez potrebe za dodatnim ožičenjem. Pored toga, svi

Read More "Modularni hibridni motorski pokretači"

Objava Modularni hibridni motorski pokretači pojavila se prvi puta na Attero.

]]>

Sa Contactron pro, Phoenix Contact nudi novu verziju Contactron hibridnih pokretača motora. Novi uređaji imaju dodatnu jednostavnu sigurnosnu integraciju i modularne mogućnosti proširenja.


Sigurnosni relej jamči sigurno zaustavljanje priključenih motora nakon hitnog zaustavljanja do razine PLe. Pomoću DIN-spojnice možete izvesti grupno zaustavljanje svih hibridnih pokretača u liniji, bez potrebe za dodatnim ožičenjem. Pored toga, svi moduli se mogu napajati iz mrežnog napajanja. Dodatni modul omogućava praćenje stanja motora iz upravljačke sobe.


Zahvaljujući kombinaciji poluvodičke tehnologije bez trošenja i robusne relejne tehnologije, hibridna tehnologija osigurava visoku pouzdanost sustava.

Objava Modularni hibridni motorski pokretači pojavila se prvi puta na Attero.

]]>
https://www.attero-tim.hr/2020/01/03/modularni-hibridni-motorski-pokretaci/feed/ 0
Pametno upravljanje i nadzor auto punionica https://www.attero-tim.hr/2020/01/03/pametno-upravljanje-i-nadzor-auto-punionica/ https://www.attero-tim.hr/2020/01/03/pametno-upravljanje-i-nadzor-auto-punionica/#respond Fri, 03 Jan 2020 11:55:38 +0000 https://atero.catequil.studio/?p=2714 Phoenix Contact EV Charging Suite je prilagodljivo programsko rješenje za upravljanje punjenjem. Optimizira rad stanica za punjenje, osigurava njihovu dostupnost i omogućava fleksibilno širenje. S povećanjem broja električnih vozila na našim cestama, povećava se potražnja za mogućnostima punjenja. Trend ide prema većim stanicama za punjanje sa sve kraćim vremenima punjenja.Projektanti takvih stanica za punjenje suočeni

Read More "Pametno upravljanje i nadzor auto punionica"

Objava Pametno upravljanje i nadzor auto punionica pojavila se prvi puta na Attero.

]]>

Phoenix Contact EV Charging Suite je prilagodljivo programsko rješenje za upravljanje punjenjem. Optimizira rad stanica za punjenje, osigurava njihovu dostupnost i omogućava fleksibilno širenje.


S povećanjem broja električnih vozila na našim cestama, povećava se potražnja za mogućnostima punjenja. Trend ide prema većim stanicama za punjanje sa sve kraćim vremenima punjenja.Projektanti takvih stanica za punjenje suočeni su s izazovom da osiguraju optimalnu snagu punjenja za svako mjesto. Istodobno se mora osigurati siguran, visoko dostupan rad, uzimajući u obzir ostale potrošače i proizvođače. EV Charging Suite nudi rješenje za ovaj izazov: integrirani sustav upravljanja opterećenjem distribuira raspoloživi priključeni teret na sve točke punjenja u skladu s konfigurirajućim pravilima. Na taj se način glavni prekidač štiti od preopterečenja, čime se osigurava dostupnost i pouzdanost stanice za punjenje.

Kupci koji koriste stanicu za punjenje intuitivno se vode kroz proces na središnjem terminalu preko zaslona osjetljivog na dodir, od autorizacije do završetka postupka punjenja. Kupcu se usluga naplaćuje točno na temelju potrošnje putem Otvorenog protoka za naplatu (OCPP). Softver tvori sučelje između vozača električnog vozila, pomoćnog pružatelja usluga, operatera električne mreže i operatera stanice za punjenje.


Stanica za punjenje se konfigurira, kontrolira i nadzire putem preglednika. Web sučelje može se koristiti za upravljanje korisnicima i punionicama, kao i za autorizaciju postupaka punjenja. Nove točke za punjenje mogu se dodati lako bez potrebe za rekonfiguriranjem cijelog prostora za punjenje.


Licence za EV Charging Suite dostupne su za veličine stanica za punjenje od 10, 30 ili 50 točaka za punjenje. Softver je na zahtjev dostupan i unaprijed instaliran na industrijskom računalu tvrtke Phoenix Contact koji je pogodan za vanjsku instalaciju i koji služi kao središnji terminal. To smanjuje troškove instalacije i konfiguracije.

Objava Pametno upravljanje i nadzor auto punionica pojavila se prvi puta na Attero.

]]>
https://www.attero-tim.hr/2020/01/03/pametno-upravljanje-i-nadzor-auto-punionica/feed/ 0
Snažni DC / DC pretvarači https://www.attero-tim.hr/2020/01/03/snazni-dc-dc-pretvaraci/ https://www.attero-tim.hr/2020/01/03/snazni-dc-dc-pretvaraci/#respond Fri, 03 Jan 2020 11:49:24 +0000 https://atero.catequil.studio/?p=2701 Nova generacija istosmjernih pretvarača serije QUINT nudi više od samo reguliranog istosmjernog napona. Uređaji kombiniraju funkcije istosmjernog pretvarača s karakteristikama proizvoda koji su priključeni na QUINT POWER napajanj. Jedini je takav proizvod na tržištu. Novi QUINT DC / DC pretvarači imaju dinamičku rezervu snage. Za pokretanje velikih opterećenja, dinamičko pojačanje nudi dvostruku izlaznu snagu unutar

Read More "Snažni DC / DC pretvarači"

Objava Snažni DC / DC pretvarači pojavila se prvi puta na Attero.

]]>

Nova generacija istosmjernih pretvarača serije QUINT nudi više od samo reguliranog istosmjernog napona. Uređaji kombiniraju funkcije istosmjernog pretvarača s karakteristikama proizvoda koji su priključeni na QUINT POWER napajanj. Jedini je takav proizvod na tržištu.

Novi QUINT DC / DC pretvarači imaju dinamičku rezervu snage. Za pokretanje velikih opterećenja, dinamičko pojačanje nudi dvostruku izlaznu snagu unutar 5 s. SFB tehnologija (Selective Fuse Breaking Technology) isporučuje 6x nazivne struje za 15 ms, što je dovoljno snage za pouzdanu i ekonomičnu zaštitu istosmjernih krugova. Standardni minijaturni prekidači se selektivno aktiviraju dok potrošači koji su spojeni paralelno i dalje rade. Statičko pojačanje s do 125% neprekidne snage olakšava proširenje sustava.

Nadalje, sveobuhvatna signalizacija s analognim, digitalnim i relejnim kontaktima omogućava preventivni nadzor sustava. Moguće anomalije u radu se otkrivaju rano i pogreške se učinkovito sprječavaju.

Izbor Push-in ili vijčanog spoja je još jedna nova značajka. Nadalje, IECEx odobrenje omogućuje upotrebu u potencijalno eksplozivnim područjima. Zahvaljujući širokom rasponu temperature od -25 ° C do + 70 ° C, uređaji su fleksibilni u primjeni, a uređaj će biti pokrenut čak i pri temperaturi od -40 ° C. NFC sučelje može se koristiti za pojedinačno prilagođavanje signalnih pragova i karakterističnih krivulja.

Objava Snažni DC / DC pretvarači pojavila se prvi puta na Attero.

]]>
https://www.attero-tim.hr/2020/01/03/snazni-dc-dc-pretvaraci/feed/ 0
Termički prijenosni pisači za industrijsku primjenu https://www.attero-tim.hr/2020/01/03/termicki-prijenosni-pisaci-za-industrijsku-primjenu/ https://www.attero-tim.hr/2020/01/03/termicki-prijenosni-pisaci-za-industrijsku-primjenu/#respond Fri, 03 Jan 2020 11:39:24 +0000 https://atero.catequil.studio/?p=2671 Nova generacija termičkih prijenosnih pisača tvrtke Phoenix Contact izrađuje brzo i pouzdano visokokvalitetne industrijske oznake. Sustavi pisača imaju impresivan integrirani zaslon na dodir u boji koji vas vodi kroz izbornik intuitivno koristeći jasne simbole. Thermomark Card 2.0 ispisuje oznake u obliku kartice i lista. Thermomark Roll 2.0 je svestrani, učinkoviti pisač u obliku valjka za

Read More "Termički prijenosni pisači za industrijsku primjenu"

Objava Termički prijenosni pisači za industrijsku primjenu pojavila se prvi puta na Attero.

]]>

Nova generacija termičkih prijenosnih pisača tvrtke Phoenix Contact izrađuje brzo i pouzdano visokokvalitetne industrijske oznake.


Sustavi pisača imaju impresivan integrirani zaslon na dodir u boji koji vas vodi kroz izbornik intuitivno koristeći jasne simbole. Thermomark Card 2.0 ispisuje oznake u obliku kartice i lista. Thermomark Roll 2.0 je svestrani, učinkoviti pisač u obliku valjka za širok raspon materijala za označavanje u rolnom i beskrajnom formatu.


Prednost tehnologije termičkog prijenosa je rad bez održavanja. Automatsko otkrivanje materijala osigurava optimalne postavke pisača i sprječava pogreške u ispisu. Thermomark Card 2.0 ispisuje oznake u formatu kartice u samo 8 sekundi. Rezolucija ispisa je 300 dpi. Thermomark Roll 2.0 također ispisuje materijale za označavanje stezaljki, vodiča, kablova, uređaja i sustava s otiskom ispisa 300 dpi pri maksimalnoj širini ispisa od 105 mm i duljini od 1000 mm. Jednostavan rad oba pisača objašnjen je u video zapisima koji se mogu prikazati na zaslonu pisača.


Project Complete program za označavanje, jednostavno i fleksibilno konfigurira oba termička pisača, ali i sve ostale sustave za označavanje tvrtke Phoenix Contact.

Objava Termički prijenosni pisači za industrijsku primjenu pojavila se prvi puta na Attero.

]]>
https://www.attero-tim.hr/2020/01/03/termicki-prijenosni-pisaci-za-industrijsku-primjenu/feed/ 0