Easy Altivar 310

on
Categories: Schneider Electric

Easy Altivar 310 je frekvencijski pretvarač Schneider Electric-a za područje primjene od 0,37 do 22 kW. Predstavlja pouzdano i jednostavno rješenje za elektromotorne pogone, s odličnim omjerom cijene i kvalitete.

Jedna od glavnih prednosti Easy Altivar 310 modela je jednostavnost ugradnje (ugrađena Modbus komunikacija) i jednostavno održavanje. Ventilator za hlađenje unutar uređaja moguće je zamijeniti bez dodatnih alata.

Najveći naglasak ovog frekvencijskog pretvarača je na njegovoj upotrebi:

  • Štedi prostor u elektro ormaru koristeći „side-by-side“ ugradnju.
  • Minimizira vrijeme ugradnje zahvaljujući Plug and Play konceptu te jasno označenim stezaljkama za napajanje i upravljanje i jasnom dijagramu ožičenja.
  • Svi dijelovi ugrađeni u uređaj imaju minimalnu trajnost od 10 godina rada u teškim ambijentalnim uvjetima
  • Funkcionalnost je potpuna bez da je kvaliteta smanjena.

Također, radi se o uređaju čiji robustan dizajn podržava rad u teškim ambijentalnim uvjetima. Otporan je na odstupanja u napajanju, elektronika je lakirana i zaštićena od štetnih utjecaja, a rad bez smanjenja snage moguć je pri temperaturi od 55°C.

Easy Altivar 310 frekvencijski pretvarači svoju primjenu nalaze u mnogim industrijama, uključujući tekstilne strojeve, alatne strojeve, strojeve za obradu drveta, transport materijala, strojeve za pakiranje, strojeve za keramiku i ostalo.

Frekvencijske regulatore pronađite na našem web shopu.

Za informacije o našim akcijama i novostima pretplatite se na naš newsletter.
U bilo kojem trenutku možete se odjaviti i prestat ćemo Vam slati naš newsletter s novostima.