Phoenix contact kabeli senzora i aktuatora

on
Categories: Phoenix Contact

Phoenix contact oklopljeni kabeli pogodni su za brzo i jednostavno spajanje senzora i aktuatora na terenu. Asortiman je ponuđen u raznim verzijama i različitoj kvaliteti kabela te pogoduje specifičnim industrijskim okruženjima.

Prednosti kabela:

  • Brzo i jednostavno spajanje čak i u skučenim prostorima s M12 push-pull konektorima
  • Napredna tehnologija pruža potpuno zaštićenu i pouzdanu vezu oklopa čak i u ekstremnim uvjetima
  • Različite veličine i veliki broj pozicija: od M8 do M12, i do 17 pozicija u jednom konektoru
  • Veliki izbor lijevanih konektora ventila za zaštitni krug
  • Kabliranje po mjeri u verziji po želji kupca

Kabeli za prijenos signala, podataka i energije u IP6x okruženjima ili za aplikacije u upravljačkim ormarima, mogu se konfigurirati ovisno o potrebama krajnjeg korisnika.

Ako zahtjevi kupca nadilaze klasične specifikacije za industrijska okruženja, moguće je dobaviti i posebno skrojene kabele dizajnirane za montažu.

M12 push-pull konektori se praktično i pouzdano smještaju na svoje mjesto jednostavnim uključivanjem. Sustavom brzog zaključavanja omogućeno je jednostavno povezivanje uređaja bez alata, posebno u skučenim prostorima i u aplikacijama s velikom gustoćom kablova.

Jednoparnični, standardizirani podatkovni kabeli bez problema prenose podatke do 1Gbps i izlazne snage do 60W na udaljenosti do 1000m. Kompaktni M8 konektori u muškoj i ženskoj verziji omogućuju jednostavnu integraciju u konvencionalne senzore. Single Pair Ethernet (SPE) je protokol koji čini osnovu za umrežavanje koje je spremno za budućnost, od senzora pa sve do oblaka.

Advanced Shielding Technology je inovativni koncept zaštite za sastavljene konektore. Tekući metal u potpunosti zatvara oklop kabela tijekom procesa proizvodnje i jamči potpuno zaštićenu i pouzdanu vezu. To omogućava povećanje kvalitete prijenosa podataka, signala i snage čak i u ekstremnim uvjetima okoline.

Proizvode pronađite na našem web shopu.

Za informacije o našim akcijama i novostima pretplatite se na naš newsletter.
U bilo kojem trenutku možete se odjaviti i prestat ćemo Vam slati naš newsletter s novostima.