Phoenix Contact sustavi za pohranu energije

on
Categories: Phoenix Contact

Phoenix Contact u svom asortimanu nudi veliki izbor baterijskih modula za različite i široke potrebe kupaca. Sustave za pohranu energije odlikuje dug radni vijek, dugo vrijeme međuspremnika, i to bez održavanja, te upotreba u ekstremnim temperaturnim uvjetima.

Prednosti sustava:

  • Brza instalacija s automatskim povezivanjem baterije, i zamjenom bez alata tijekom rada.
  • Maksimalna dostupnost zahvaljujući stalnoj komunikaciji s QUINT UPS-om za kontinuirani nadzor i inteligentno upravljanje.
  • Dug radni vijek s optimalnim karakteristikama punjenja.

UPS baterije s tehnologijom litij željezo fosfata imaju vrijeme međuspremnika do 40 minuta s vijekom trajanja od 15 godina i 7000 ciklusa punjenja te su male težine, 0,45kg. Otporne su na temperature od    -20 do +58°C.

Baterije s olovnom AGM tehnologijom nude maksimalno vrijeme međuspremnika od 8 sati s radnim vijekom od 6 do  8 godina te su otporne na temperature od 0 do +40°C.

UPS baterije s čistom olovnom AGM tehnologijom (VRLA/WTR uređaji za pohranu energije) koriste se u ekstremnim uvjetima i otporne su na temperaturu od -25 do +60°C.

Kondenzatorski uređaji za spremanje energije ne zahtijevaju nikakvo održavanje te su životnog vijeka preko 20 godina i više od 500.000 ciklusa punjenja. Otporni su na temperaturu od -40 do +60°C.

Proizvode pronađite na našem web shopu.

Za informacije o našim akcijama i novostima pretplatite se na naš newsletter.
U bilo kojem trenutku možete se odjaviti i prestat ćemo Vam slati naš newsletter s novostima.