EasyPact TVS sklopnik

on
Categories: Schneider Electric

EasyPact TVS sklopnici Schneider Electric-a jednostavna su rješenja za pokretanje motora koja je lako instalirati, pokrivaju širok raspon aplikacija za laka opterećenja i proizvodi su visoke kvalitete. Pružaju bitne performanse, pouzdani su i isplativi. Precizno projektirani za zadovoljavanje većine potreba za NN starterima, ovi proizvodi idealan su izbor za AC1 i AC3 primjene u HVAC-u, tekstilu, rukovanju materijalima i proizvodnim okruženjima.

Električni motori održavaju procese i pogone u radu, poboljšavaju produktivnost te smanjuju troškove kad se kontroliraju učinkovito. EasyPact TVS rješenja Schneider Electric-a daju sve što je potrebno za kontrolu i zaštitu opterećenja motora. Svaka komponenta je kompaktna, postavlja se brzo i jednostavno te kombinira kako bi osigurala pouzdanu zaštitu od preopterećenja i kratkog spoja. Kompatibilnost komponenti smanjuje količinu kabela i potrebno vrijeme ugradnje te povećava pouzdanost. Komponente se lako ugrađuju u nove ploče ili naknadno u već postojeće upravljačke ploče motora. Ovo je visoko kvalitetan proizvod zahvaljujući korištenju vrhunskih materijala u proizvodnji i naprednim metodama proizvodnje.

EasyPact tropolni sklopnici od 6A do 630A su namijenjeni za AC3 primjenu, a 4-polni sklopnici od 16A do 125A su za AC1 primjenu.

Važne značajke:

  • EasyPact TVS asortiman zadovoljava 80% svih potreba za pokretanje motora
  • Jednostavnost odabira, kupnje i skladištenja
  • Visoka kvaliteta uz odličan omjer izvedbe i cijene
  • Jednostavna instalacija

Ove proizvode pronađite na našem web shopu.

Za informacije o našim akcijama i novostima pretplatite se na naš newsletter.
U bilo kojem trenutku možete se odjaviti i prestat ćemo Vam slati naš newsletter s novostima.