QUINT POWER napajanja Phoenix Contact

on
Categories: Phoenix Contact

QUINT POWER napajanja Phoenix Contact-a snažna su napajanja s maksimalnom funkcionalnošću. Osiguravaju veliku dostupnost sustava zahvaljujući SFB tehnologiji i individualnoj konfiguraciji signalnih pragova i karakterističnih krivulja.

Prednosti ovog napajanja su:

  • SFB tehnologija isključuje standardne minijaturne prekidače selektivno tako što paralelno spojena opterećenja nastavljaju s radom. Izvještaje o kritičnim radnim stanjima moguće je dobiti i prije nego što se pojave greške radi kontinuiranog preventivnog praćenja.
  • visoka učinkovitosti, dugi radni vijek i maksimalna otpornost s integriranom cijevi za ispuštanje plina
  • rezerva energije za jednostavno proširenje sustava statičkim pojačanjem, pruža trajnu snagu do 125%, pokretanje teških opterećenja s dinamičkim pojačanjem čak do 200% tijekom 5s

Novo QUINT POWER napajanje s IO linkom može se brzo i jednostavno integrirati u industrijske mreže. Uz integrirano ovakvo sučelje, svi važni podaci napajanja mogu biti dostupni u sustavu automatizacije više razine, podižući preventivno praćenje funkcija sustava na potpuno novu razinu. Također, putem IO linka, napajanje omogućava i konfiguraciju.

Konfigurator pomaže prilagođavanju napajanja raznim potrebama te pojedinačno postavljanje različitih parametara kao što su signalni pragovi, karakteristične krivulje i izlazni napon.

Ovim napajanjem osigurava se i maksimalna radna sigurnost. Bilo u paralelnom radu ili kad je spojen na različite faze, opterećenje se pouzdano napaja čak i u slučaju problema s ulaznim naponom.

S QUINT POWER napajanjem se može napajati aplikacije do raspona napona od 135 V DC sa samo jednim uređajem, što ovo rješenje čini idealnim za procesnu i energetsku tehnologiju.

Phoenix Contact napajanja pronađite na našem web shopu.

Za informacije o našim akcijama i novostima pretplatite se na naš newsletter.
U bilo kojem trenutku možete se odjaviti i prestat ćemo Vam slati naš newsletter s novostima.