Easy Harmony XA2

on
Categories: Schneider Electric

Plastične tipke, prekidači i signalna svjetla iz Schneiderove linije Easy Harmony XA2 pouzdano su rješenje za industrijsku automatizaciju.

Kontrolne i signalne lampice ø22mm vrlo su jednostavne za korištenje te dobavljive po pristupačnim cijenama. Postavljaju se na upravljački panel pomoću jedne matice, a pločica za sprječavanje okretanja onemogućuje zakretanje glave. Opremljene su sustavom protiv popuštanja vijaka na kontaktnim blokovima.

Prikladne su za uporabu u brojnim industrijama u sustavima nadzora i signalizacije. Imaju jednostavan izbor ključnih funkcija za standardnu primjenu u industriji. Dizajnirane su moderno, s prstenom u metalnoj izvedbi. Ergonomski zakrivljene grebenaste sklopke omogućuju im fleksibilan rad.

Zadovoljavaju najzahtjevnije međunarodne standarde, a njihova je učinkovitost ispitana i certificirana. Odlikuje ih izuzetna otpornost na mehaničke udarce i vibracije. Također podržavaju i širok raspon temperatura, od -40°C do +70°C, što ih čini prikladnima za rad u najtežim uvjetima.

Prema funkcijama se dijele na samo kontaktne funkcije, kontaktno signalne i samo signalne funkcije. Kontaktne funkcije odnose se na:

·         tipkala – modularna plastična tipkala s povratnom oprugom

·          gljivasta tipkala – s okretnim mehanizmom za hitno isključivanje i

·         okretne prekidače s dva ili tri položaja, standardni ili s ključem.
Kontaktno signalne funkcije imaju svijetleća tipkala s LED lampicom i povratnom oprugom, a samo signalne funkcije imaju monolitne signalne lampice.

Za informacije o našim akcijama i novostima pretplatite se na naš newsletter.
U bilo kojem trenutku možete se odjaviti i prestat ćemo Vam slati naš newsletter s novostima.