EVlink Home – Simplicitet, brza instalacija i održiva povezanost

on
Categories: Schneider Electric

EVlink Home je jednostavan i lako instaliran punjač koji minimalizira utjecaj vršnih opterećenja, izbjegava preopterećenja struje i povezane penale.

Ova inovativna tehnologija omogućava korisnicima ne samo praktično punjenje njihovih električnih vozila već i smanjenje ekološkog otiska. Uz mogućnost povezivanja na Wiser aplikaciju, EVlink Home pruža najodrživije i optimizirano iskustvo punjenja, čak i nadaljinu.

Instalacija EVlink Home punjača je izuzetno jednostavna i brza, omogućavajući vlasnicima električnih vozila da brzo uživaju u prednostima pametnog punjenja. S minimalnim naporom, korisnici mogu postaviti svoj punjač i odmah započeti s punjenjem, bez potrebe za stručnim instalaterima ili kompliciranim postupcima.

Jedan od ključnih atributa EVlink Home punjača je njegova sposobnost minimiziranja utjecaja vršnih opterećenja. Ovaj pametni punjač automatski prilagođava punjenje kako bi izbjegao preopterećenja struje, čime se sprječavaju neočekivani troškovi i kazne povezane s viškom potrošnje energije.

Jedna od izuzetnih prednosti EVlink Home punjača je mogućnost povezivanja na Wiser aplikaciju. Ova aplikacija omogućava korisnicima daljinski nadzor i upravljanje punjačem, pružajući potpunu kontrolu nad procesom punjenjaputem njihovog pametnog telefona. S Wiser aplikacijom, korisnici mogu optimizirati vrijeme punjenja kako bi iskoristili najpovoljnije tarife, smanjili troškove i pridonijeti održivosti.

EVlink Home se ističe kao inovativno rješenje koje kombinira jednostavnost instalacije, izbjegavanje vršnih opterećenja i povezivostna Wiser aplikaciju kako bi pružio optimalno iskustvo punjenja električnih vozila. Ovaj punjač ne samo da olakšava svakodnevno punjenje, već i promiče održivost i pametnu uporabu energije.