Nova Unica

on
Categories: Schneider Electric

Nova Unica Schneider Electric-a serija je modularnih sklopki i utičnica privlačnog i jednostavnog dizajna prilagođena ugradnji u moderno uređenim objektima za stanovanje kao i u objektima namijenjenim različitim vrstama poslovanja kao što su hoteli, restorani, uredi, poslovni prostori i ostali poslovni objekti, trgovine, starački domovi.

Prema potrebama i željama kupaca, uz sugestije dizajnera i nezaobilaznu stručnost električara kreiran je asortiman koji se uklapa u svaki dekor.

Inovativnim funkcijama i širokom ponudom za „pametne domove“ prilagođena je u potpunosti potrebama budućnosti.

Jedna od glavnih prednosti nove Unice je kvaliteta materijala i elegancija izrade. Dizajn proizvoda s pametnim značajkama i modularnošću omogućuje brzu instalaciju i lako postavljanje. Širok raspon funkcija od osnovnih do povezivanja omogućava jednostavnu prilagodbu različitim vrstama projekata. Ožičavanje je maksimalno olakšano jer su svi umetci nove Unice manji od kutija. Također su i potpuno kompatibilni s prethodnim verzijama uređaja za ožičenje Unica. Umetke je moguće bez upotrebe alata priključiti na trup Optiline45. Vanjske ploče dizajnirane su tako da prianjaju uz zid bez obzira na moguće neravne površine.

Bilo da se radi o poslovnim ili stambenim objektima, u asortimanu New Unica pronaći ćete najbolja rješenja za sve Vaše projekte.

Asortiman Nova Unica možete pogledati u našem web shopu.

Za informacije o našim akcijama i novostima pretplatite se na naš newsletter.
U bilo kojem trenutku možete se odjaviti i prestat ćemo Vam slati naš newsletter s novostima.