ComPact NSX prekidači

on
Categories: Schneider Electric

ComPact NSX je niz visokokvalitetnih kompaktnih prekidača Schneider Electric-a koji se koriste u aplikacijama od 16A do 160A. Ovaj asortiman koji pruža visoku zaštitu u sebi ima integriranu osnovnu termomagnetsku zaštitnu jedinicu te ima mogućnost ugradnje naprednih MicroLogic zaštitnih jedinica što ovisi o zahtjevima projekta.

Dostupan je i u manjim kućištima u seriji NSXm. Prekidači su inovativni i učinkoviti te s ugrađenim Roto-Active Breaking System-om smanjuju učinke kratkog spoja instalacije. Definirani su visokom prekidnom moći i selektivnošću. Ugradnja i parametriranje su pojednostavljeni. Vrijeme montaže i kabliranja moguće je smanjiti čak do 40% s EverLinkTM priključcima, ugradnjom preko DIN šine i pomoćnim elementima opružnog tipa.

Glavne prednosti:

  • Integrirana zaštita od uzemljenja
  • Jednostavnost integracije u liniju koja nema zaštitu od uzemljenja
  • Jednostavan za korištenje, pouzdan
  • Ušteda prostora
  • Stupanj zaštite IP40

Asortiman ComPact ima najveću prekidnu moć u svojoj klasi sa 100kA na 690V.

ComPact NSXm najmanji je prekidač u ComPact asortimanu s ugrađenim EverLink-om, inovativnom metodom kabelskog povezivanja s patentiranom tehnologijom.

Prikupljanjem mjerenih veličina i analizom moguće je predvidjeti i spriječiti probleme tijekom životnog ciklusa sustava.

Više o proizvodima pogledajte na našem web shopu.

Za informacije o našim akcijama i novostima pretplatite se na naš newsletter.
U bilo kojem trenutku možete se odjaviti i prestat ćemo Vam slati naš newsletter s novostima.